dilluns, 27 de juliol de 2009

Els 11 Supernoves

Els 11 Supernoves són els millors pirates novençans del manga One piece. Es troben a l'Arxipèlag Sabaody i són de nou tripulacions diferents, que van començar en alguna de las set rutes del "Log Pose" al inici de la Grand Line. Van néixer en les diferents illes dels 4 mars del món de One piece (el East Blue, el West Blue, el South Blue i el North Blue) també hi ha un que ve d'una Illa del Cel (com la de Sky Piea) així com hi ha un altre que també va néixer en la Grand Line. Tots ells han captat l'atenció del Govern Mundial i per això tenen grans preus per els seus caps, apart d'haver atacat en nombroses ocasions als soldats de l'Armada o del Govern. Tots els Supernoves i els seus grups de pirates, menys els d'en Ruffy, s'han enterat que estan apunt de decapitar al germà d'en Ruffy (Portgas D. Ace) i això farà que en Barba-Blanca reaccioni i comenci una guerra. La gran majoria tenen habilitats de les Fruites del Diable, per no se'n sap el nom encara, sinó les propietats de les habilitats.

Membres dels Supernoves

Eustass Kidd

Nascut al South Blue, Capità dels pirates d'en Kidd, Conegut com "el Càpita" amb 315,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten controlar els metalls, i convertint-se ell mateix amb un iman. (El motiu el qual la recompensa del kidd es mes alta que la d'en luffy es que ell ataca a gent inocent)

Monkey D. Luffy

Nascut al East Blue, Capità dels pirates del Barret de Palla, Conegut com "Barret de Palla" amb 300,000,000 belis pel seu cap i te les habilitats de la Fruita del Diable: Gomu-Gomu, que el converteixen en Goma.

Basil Hawkins

Nascut al North Blue, Capità dels pirates d'en Hawkins, Conegut com "el Mag" amb 249,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten transformar-se en palla, i també controla tècniques de Vudú.

10 Drake

Nascut al North Blue, Capità dels pirates d'en Drake, Conegut com "la Bandera Vermella" amb 222,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten transformar-se en dinosaure, gracies a la seva fruita Zoan.

Trafalgar Law

Nascut al North Blue, Capità dels pirates d'en Heart, Conegut com "El Cirurgià de la Mort" amb 200,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten crear ones especials que permeten desmembrar parts del cos d'una persona.

Scratchmen Apoo

Nascut en la Grand Line, Capità dels pirates d'en On Air, Conegut com "el Flagell dels Mars" amb 198,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten transformar-se en instruments i crear atacs amb onomatopeies que expressen musica.

Killer

Nascut al South Blue, El Segon en mana dels pirates d'en Kidd, Conegut com "Soldat Massacre" amb 162,000,000 belis pel seu cap i aparentment no te habilitats de les Fruites del Diable per que lluita únicament amb armes en forma de falç.

Jewelry Bonney

Nascuda al South Blue, Capitana dels pirates de la Bonney, Coneguda com "la Glotona" amb 140,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten controlar la edat de les persones, fent-les avis o nens, també controla la seva pròpia edat.

Capone Bege

Nascut al West Blue, Capità dels pirates d'en Firetank, Conegut com "el Gang" (el quadrilla) amb 138,000,000 belis pel seu cap i te habilitats que li permeten ser una fortalesa humana vivent, en ell resident molts soldats armats d'artilleria.

Roronoa Zoro

Nascut al East Blue, El Segon en mana dels pirates del Barret de Palla, Conegut com "el Caçador de Pirates" amb 120,000,000 belis pel seu cap i utilitza el estil de tres espases "Santoryu".

Urouge

Nascut en una de les Illes del Cel, Capità dels pirates del Monjo Depravat, Conegut com "el Monjo Dement" amb 108,000,000 belis pel seu cap i les seves habilitats que encara no es coneixen be, per que pot agradar-se o augmentar la seva massa muscular.


4 comentaris: